Her er filmen som ble starten på vannprosjektet i Kenya. Les Lene Marias foreldres beskrivelse her!

KLIKK HER!

Vår datter Lene Maria Bergum døde på utøya 22.07.11.

Denne filmen laget hun da hun gikk på Olav Duun VGS Medier og kommunikasjon.Lene Maria er jenta i filmen.

Vi ønsket å få en tilbakemelding fra Voss på denne filmen som vi syntes var utrolig fin og sendte i oktober 2011 en mail til Voss.Vi fikk en flott tilbakemelding og kontakt ble opprettet.Til jul fikk vi en hyggelig SMS om at Voss Water hadde kjøpt et bilde i Lene Maria’s navn av Voss foundation til kr 18000,- .Disse pengene gikk til et tilsvarende prosjekt med rent vann til en hel landsby.

Vi var på Voss sitt hovedkontor 09.03.12 og fikk overlevert bildet.Her fikk vi mer info om prosjektene i Afrika og så nytten av det de gjorde.Vi bestemte oss for å gi bursdagsgaven til Lene Maria til Voss foundation.Vi reiste hjem og tankene spant videre… Vi kom fram til at vi ønsket å samle inn penger til en brønn /vannsystem til en hel landsby i Lene Maria’s navn.Dette var Voss foundation utrolig positive til.

Vi markerte 20 årsdagen den 16.03.12 sammen med Lene Maria’s flotte venner og støttende familie hvor vi presenterte vårt initiativ.

Det er å videreføre de verdier og holdninger Lene Maria sto for ved å samle inn penger til et prosjekt i Samburuland i Kenya som vil gi rent drikkevann til en hel landsby.

Voss foundation vil være ansvarlig for prosjektet og har gjennomført flere tilsvarende prosjekt i Afrika.Pengene kommer fram.

 

Lene Maria var i Sør Afrika oktober 2010 og ønsket å dra tilbake som frivillig og hjelpe mennesker i nød.Det ble naturlig for oss å samle inn penger til et slikt prosjekt i Afrika med dette som bakgrunn.

Ønsker dere å støtte prosjektet er konto 1503.21.55593. overføringen merkes “Lene Maria” samt ditt navn og epost.

På forhånd takk!