Lene Maria Bergum

lene-blå
Lene Maria Bergum 1992-2011

Lene Maria ble født i 1992 og var eldst i søskenflokken på 4.  Hun vokste opp blant familie og venner  i Namsos og utviklet seg til å bli ei jente med mange jern i ilden. Hun var glad i å danse og i hester, så når hun ble konfirmert kjøpte hun seg hest for pengene hun fikk.

Lene Maria var svært rettferdig og hun gjorde aldri forskjell på noen.

Hun var nysgjerrig på hva livet hadde å by på og hun elsket å reise rundt i
verden og oppleve nye plasser. Skolen var viktig for Lene Maria, hun prioriterte å få gode karakterer, noe hun også gjorde suksess med.

Når hun sto med vitnemålet i hånda våren 2011 var vi alle stolte, det var et papir hun kunne oppnå hva hun ville med og drømmen var å bli veterinær.
Før det skulle bli en realitet hadde hun planer om å reise mer, og høsten 2011 skulle hun studere i Barcelona i ett år, noe hun så veldig frem til.

Hun var i 2010 i Afrika på klassetur og hun oppdaget fort at dette var en plass hun gjerne kunne tenkt seg å dra tilbake til. Det er i hennes ånd vi nå har besluttet å opprette dette prosjektet, det er noe hun ville vært stolt av å være en del av.

“Du må være den forandringen du ønsker å se i verden” Det synes vi er et sitat som beskriver godt hvordan Lene Maria var….

Lene Maria døde på Utøya 22. juli 2011.

lene blå
Pressebilde.
Foto: Hanne Ness